Om oss

Vi utför olika typer av teknisk isolering i hela Gävle, både inom industrin, bostadsområden och andra typer av byggnader. Vårt team består av certifierade isoleringsmontörer, arbetsledare, experter inom rivning, plattsättning, sanering, brandtätning och ventilationsrengöring. Vi har något gemensamt, och det är att vi siktar på att isolera på ett hållbart och effektivt sätt. Vi hittar långsiktiga lösningar och levererar resultat som både kunden och vi är glada över. 

Vårt team – orsaken till vår stora kundkrets 

Vårt företag kan inte fungera utan teamet som står bakom varje större eller mindre projekt. Medarbetarna är grunden till att vi idag har en bred och nöjd kundkrets, och därför är vi noga med att skapa en bra arbetsmiljö som alla trivs i. Vi är lyhörda mot varandra precis som vi är lyhörda mot våra kunder. Vår arbetsglädje och vilja att göra ett bra jobb präglar alla projekt vi åtagit oss. Berätta gärna vad du behöver hjälp med. Vi lovar att lyssna, förstå och föreslå en bra lösning.

Några av våra projekt

Välj oss som partner för teknisk isolering!

Varför gör du rätt i att välja oss? Alla våra medarbetare är certifierade inom sitt arbetsområde. Certifikatet är en garanti för ett väl utfört arbete. Vi vet att ett intyg inte ger bra kundservice. Det är något som kommer från medarbetarna själva. Förutom certifikat erbjuder vi även en effektiv kommunikation och flexibilitet. Vi vill ha glada och nöjda kunder, och vi väljer våra medarbetare med största omsorg. Hos oss spelar både teamet och kunden en stor roll. Vill du se själv vad vi kan göra för dig? Hjärtligt välkommen till oss.