Om oss

Vi är ett team med den något ovanliga passionen att rensa stammar och rör i fastigheter. Vi vill få bort allt som hindrar ett fritt flöde och se till att det funkar fint i alla rör. Kunna förlänga livslängden för dina stammar i hus och hem. Vara med och bidra till friskare och mer långlivade byggnader. Vi har över tio års erfarenhet av att spola rent i alla krökar och se till att allt flyter på utan avbrott.

Kvalité, kunskap och erfarenhet

Företagets team består av ett härligt gäng som arbetat med stamspolning i Enköping under många års tid. De har var och en full koll på allt som gäller spolning, vet vikten av att leverera hög service och ser till att det arbete som utförs är av hög kvalité. Våra medarbetare älskar sina jobb och är stolta över att kunna hjälpa människor när det har slammat igen. De har erfarenhet av det mesta som kan inträffa och vet hur det ska hanteras.

Trygghet och kundrelationer

Väl utbildad personal tar hand om all administration. Skickar offerter och fakturor, håller i kundkontakter och svarar på eventuella allmänna frågor. Alla kundrelationer och situationer som uppstår hanteras med profession.

Vi bygger vår verksamhet på långsiktig basis med goda kundrelationer. Det är oss du kontaktar år efter år. Bara för att du känner dig trygg med oss och vet att vi levererar fullt ut. Vårt företag kännetecknas av vår goda rennomé, vår höga service och hjärtat i företaget som är våra kundrelationer. Dig som kund är det vi bryr oss om.

VÅRT TEAM

Bild

Kristofer
​Spoltekniker
Bild
Madeleine
Administation